Miláčku

Miláčku

Anotace: to mě jen tak napadlo..jak člověk vypadá když je šťastnej...asi se vám to nebude líbit,a le cítí se takhle??

Vidím tvůj úsměv,
tvůj pohled, když mě zkoumáš
cítím tvůj parfém, když mě líbáš,
vidím ten tvůj kukuč, když nevíš co máš říct,
vím, jak se tváříš, když mě chceš políbit,

vím to...
vím

stejně, tak vím, že tě miluju...
že si to jen maluju na papír...

Mě je tak krásně...
skládám i v celku veselý básně,
koukáš?

Miluju tvůj pohled,
takovej ten roztomilej, když něco provedeš,
nebo tu tvou novou fotku, jak se vyzívavě usmíváš,
ty jsi semnou šťastnej: povídáš..

Miluju tě miláčku,
svět je teď jinde..
ať prší nebo padá sníh, teď v létě,
já si toho nevšimnu, když jsi tu semnou...
slibuju ti tu věrnou...
LÁSKU..
Autor Mispul, 17.06.2007
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí