Pro tebe

Pro tebe

Anotace: ...

Jsi v nebi,
broučku můj,
v jeho nekonečnu,
co já si teď počnu..

Sleduji oblohu,
jestli spatřím v ní tvou tvář..
Tys byl můj milý lhář,
slibovals,
že mi zamáváš
a sledovat mě budeš
až tou nebeskou branou půjdeš..

Já časem jsem porozumněla tvým slovům,
vždyť my jsme stále spolu,
jen já tě nevidím,
ale přítomnost tvou cítím..
Jsi vším
a stále se mnou..

Když v trávě sním,
něžně mě hladíš
a do ouška šeptáš..
Tvým slovům nerozumím,
ale vím,
že milovals mě a stále miluješ..

Čekáš tam na mě,
v té nebeské bráně..
Já tu zatím život nový žiji
a na tebe vždy si vzpomínám,
když mi každé ráno
polibek svůj
na paprsku sluníčka posíláš..

Já tím,
že se směji,
dávám ti znamení,
že vše je v pořádku..
A těším se na další políbení tvé,
které je tak sladké..
Autor kakaoo, 17.06.2007
Přečteno 535x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc krásné...:)

10.08.2007 21:17:00 | Padající listí

je lehce smutná, občas mi nesedí rytmus, ale takový něžný "brouček přes palouček", proč ne

17.06.2007 22:11:00 | ni.va

"já tu zatím život nový žiji" - pro mne zdaleka nejsilnější bod tvého vyznání, převyšuje to ostatní body běžné hezké
70%

17.06.2007 21:00:00 | Taog

moc moc hezké:)

17.06.2007 20:32:00 | paneach

Jako vždy hezký :)

17.06.2007 16:20:00 | Ataxia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí