Proč?

Proč?

Anotace: no comment..

Proč to skončilo tak brzy? Proč uronil jsem slzy?
Proč můj klíč od srdce jsi mi vzala? Proč odemkla jsi, odešla a pak krvácet nechala??
Proč jsi pro mě jako zlatý grál? Proč v mém srdci plamen k tobě tak rychle vzplál?
Proč tě chci stále více? Proč to nezhasne jako svíce?
Proč se na tebe nedokážu zlobit? Proč bych chtěl s tebou za ruku chodit?
Proč zdají se mi o tobě sny? Proč počítám všechny bez tebe dny?
Proč tě chci pořád vídat? Proč mám pocit, že tě musím hlídat?
Proč chci vrátit zpět ty staré časy? Proč chci hladit tvoje krásné vlasy?
Proč chci jenom tebe? Proč si myslím, že jsi anděl z nebe?
Proč myslím každou chvíli jen na tebe? Proč nejsme pořád u sebe?
Proč jsi pro mě pořád na prvním místě? Proč nechci změnit hřiště?
Autor D@ve, 17.06.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí