Sen

Sen

Anotace: .........

Připadáš mi jako dívka spanilá, co se jen v mých snech zrodila.
Ta dívka mi připomíná i krásnou pohádkovou vílu, co mi dává velkou nadpřirozenou sílu.
Ty sny si nechávám snad každý den zdát, nedokáže mi je naštěstí nikdo brát.
Nevím, jestli to je dobře nebo špatně, ale v těch snech se cítím tak šťastně.
Stát s tou dívkou za ruku v dešti, a říkat si jaké mám štěstí.
Nebo jen tak vedle ní sedět a do očí ji u toho hledět.
Hladit její krásné vlásky, a do ouška šeptat slova plná lásky.
Pak se s ní na hvězdy dívat a náhle ji začít líbat.
Pote se k ní jěště více přitulit, proč musel jsem se zrovna probudit.
Autor D@ve, 17.06.2007
Přečteno 565x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí