Stará Láska

Stará Láska

Anotace: Je snad tohle hřích? Možná. Někteří to určitě také prožili, ale kdo to přizná? Snad ten, kdo to zrovna nemá před kým tajit (jako já) :-)

Ty chemikálie našich těl,
Ty chemické reakce,
skoro bych zapomněl.

Že by náhoda, nebo osud?
Takové setkání po letech!
Proč věřit, když nevěřil jsem dosud?

Ten den byl jen náš.
Kvůli nám zastavil se čas.
Nikdo neví proč, tak co se ptáš.

Pak jsme se oba vrátili
ke svým novým láskám
a snad nemuseli jim ani lhát,
protože to bylo jako sen
a nemohlo se to stát.

To, co jsi mi udělala,
to, co já ti udělal:
Starou lásku jsi mi ukázala.
Starou lásku jsem ti ukázal.

Nemůžeš za to.
Ani já za to nemohu.
Nelitujeme toho.
Jen hlupák by řekl „Lituju“.
Autor G30R63, 18.06.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mnnnno, tak vidíš! a pak že to nejde :o)))

25.06.2007 18:38:00 | Hannazka

..bylo to hezké..doufám,že pro oba..taky nezapomenu:o)..a život JE barevný:o)

18.06.2007 09:54:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí