Láska je...

Láska je...

Anotace: tak tohle napsala nejdůležitější kamarádka mého života..

Láska je, když srdce bolí a duše krvácí,
Láska je, když miluješ a soudnost Tvá se vytrácí..
Láska je, když děláš věci, které jindy neděláš,
Láska je, když druhému svého já velký kus dáš.

Dala jsem srdce, dala jsem duši, dala jsem lásku i soudnost svoji..
Stála jsem v koutě a doufala, že právě tohle nás dva spojí..
Já jsem teď tady a Ty tu nejsi.. nechceš nebo nemůžeš tu být,
Kdybych mohla.. kdybych směla, chtěla bych za Tebou jen jít.

Už se zas stmívá, slzy lemují každou věc, na kterou se dívám..
V duši mám smutek, v srdci prázdno, tak proč tu ještě zbývám..
Ať vezme Bůh mě na milost a vezme si mé trápení..
Nejde to přežít, .. nejde to utišit a ani čas to nezmění…

Poslední polibek chci na víčka Ti dát,
Chci naposledy uvidět Tvé rty se něžně smát..
Jsem tady pro Tebe.. a nechci se Tě vzdát..
Autor sportackaverunka, 18.06.2007
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pekna .

04.08.2007 17:12:00 | carodejka

Nádhera!!!

26.07.2007 23:25:00 | Kiss.Beruska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí