LHÁŘI !!!

LHÁŘI !!!

Anotace: Jaké to máme trápení s muži ...

LHÁŘI !!!
Jak můžeš říct "chybíš mi"
… a přitom to tak nemyslet,
Jak mám zničit svoje sny
… a přitom zlepšit svět!

Jak říct ti "Vypadni,já nechci tě už znát!
Už nestůj tu, a jdi!
Vždyť nemáš mě ani trochu rád!"

Skončíme, tu hru už jsem prohrála …
A ty ses stal vítězem!
Je konec, už jsem se probrala!
Už nechci abys byl mým snem …
Autor crazyrebel.13, 18.06.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí