KDYŽ …

KDYŽ …

Anotace: No jo to se tak stává, že básnička je věnována tomu koho milujueme ... Tobě Kubíčku

KDYŽ …
Když na tebe myslím dochází mi trpce,
Že sebral jsi mi duši, tělo i srdce.
Když do očí se ti podívám,
Zjistím, že bez tebe nejsem nic,
Že tě potřebuji, že bych tě chtěla mít stále víc …

Chtěla bych s tebou kráčet nocí,
Počítat hvězdičky …

Jsem tvá a jenom tvoje,
A chtěla bych jí být navždy …
Než pohltí mě země .
Autor crazyrebel.13, 18.06.2007
Přečteno 496x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí