Chci Tě napořád..

Chci Tě napořád..

Anotace: KOmentíky?

Nechci, aby to bylo jednou,
nechci, aby to bylo dvakrát,
já to chci pořád,
já to chci mockrát,
nechci, aby to bylo na týden,
nechci,aby to bylo na měsíc,
já to chci napořád,
já to chci navždycky.
Nechci to skončit,
nechci se neznat,
nechci se loučit,
Já Tě chci poznat!
Nechci se nevídat,
nechci se nevnímat,
nechci Tě nelíbat,
chci si moc povídat.
Chci Tebe…
Chci, aby si mě zahříval,
když mráz mi ruce zebe,
chci aby si mě hladíval,
když hroutí se mi nebe.
Chci, abys tu byl semnou,
chci, abys tu byl pro mě,
chci ať si mě Tvé ruce vemou,
a obejmou mě něžně!
Autor Blaniii:), 18.06.2007
Přečteno 1055x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí