Valentýn...

Valentýn...

Anotace: Komentííky?

Nikdy jsem si nemyslela,
že budu se tak bát,
Že budu mít strach,
strach ze samoty,
strach ze dne, hodiny,
byť dokonce i vteřiny bez Tebe!
Že mne láska pohltí natolik,
že budu se bát,
už zas je tu strach..
Že budu mít strach,
strach z každé hádky,
strach, že upadají naší lásky dávky,
že je jich míň a míň..
Ne,to jsem si vážně nemyslela..
Ale je to tu! Jsi zpět a mě se stýská,
chci Tě, chci Tebe, chci Tě mít z blízka.
Ne z dálky, ne na den,
Chci,aby my dva byli jeden!
Chci spojit naše těla, naše duše,
prožívat chvilky krásné i ty rušné..
Tak když je tu Valentýn,
já chci Ti říct,
že všechno není, jak vypadá,
že všechno není jenom černý dým,
že já Tě mám víc než ráda.

Miluji Tě…
Autor Blaniii:), 18.06.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí