Už není "my dva"

Už není "my dva"

Anotace: Moji drazí je to těžké, když šlověk chce dát lásku a nemá komu

trpím, když ji vidím
po tvém boku stát
trochu jí závidím
ale nedávám to znát.

chtěla bych to vrátit
a být zase tvá
nechtěla jsem tě ztrati
a být samotná.

Záleží ti na tom
jak se teďka mám
asi ne, proč taky
vždyť už není "my dva"
Autor Maddean, 18.06.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se stává, nesmutni..!

Ten pravej teprve přijde..
:-)

03.09.2007 16:37:00 | La Suneteto

Tyhle pocity také mám,
tohle až moc dobře znám..
Výstižné!Hezké!

18.06.2007 23:51:00 | Blaniii:)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí