Autobus

Autobus

Anotace: ...to sem zase jednou jela busem za NÍM

Tak hrozně smutná a tak strašně sama
zamykám dveře jak nějaká dáma
S pohledem křivým a postojem přímým
Se zatemnělou myslí a smíchem líným

Loudám se na místo, kde bydlí láska
Cítím se divně..…jak ošklivá kráska
jak malá dospělá holčička
co dospěla a otevřela světu svá očička

Miliony myšlenek mou hlavou teď proudí
Je mi to jedno, jen ať mě soudí
Všichni co touhle linkou teď cestují
Všichni co lásku mají a o jinou nestojí

Ta paní co tak divně na mě kouká
To děcko co pořád do mě šťouchá
Ten děda co se hezky usmívá
Ta babča co vedle něho usíná

A já která držím tě v mysli za ruku
Já která cítím tvé polibky na krku
Já co si myslím že ty si ten pravý
Já která mám teď myšlenky hravý
……………..........……myšlenky dravý
a..………........………myšlenky žhavý

Teď už jen správně vystoupit
Nebát se a k tobě přistoupit
Říci ti že tě tak hrozně miluju
A že tvé tělo tak ráda studuju

Zeptat se zda chceš se jít tedy učit
A ať se nebojíš, že nebudu tě mučit
Vždyť víš jak moc tě mám rádá
A že budu ti s láskou hladit tvá záda
Autor cestovatelka, 19.06.2007
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí