Akt Lásky

Akt Lásky

Anotace: Konec chvílím bez radosti..

Konec chvílím bez radosti,
konec proseb po lítosti.
Spolu spálili jsme staré mosty
s myslí o jasné čistosti.

Slib si proti nevěrnosti,
šeptáme se vší rozhodností.
Dnes jsme pouze jako hosti
v našem večeru bez starostí.

Žádné pozvání z lhostejnosti,
dnes nás naše láska hostí.
Spolu najíme se dosytosti.

Chvíle rozkoše a nevinosti,
teď se můžeš mého těla zmocnit..
Autor Gazda, 19.06.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm..to by se mi taky líbilo :)
je to moc hezká básnička :) musím dát za 100%

19.06.2007 19:55:00 | Schukr00

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí