Konec..

Konec..

Anotace: ..

Včera to byl den, pro mě snad nejhorší,
Napsala jsi mi na rovinu, že to všechno končí,
Nevím, co jsem provedl, jak se to mohlo stát,
Ale v tom tvém textu, jsem viděl zlost a začal jsem se bát.
Jestli jsem řekl něco špatně, chci to vzít zas zpět,
A zkusit to znova ještě dnes,
Jestli se ti nelíbím, nebo ti prostě na mě něco vadí,
Řekni mi to hned a neříkej, že čas to možná spraví.
Jestli jsi mě vodila, za nos celou tu dobu,
Proč jsi to neřekla hned, že děláš se mnou velkou chybu,
A ne po čtyřech týdnech mě odhodit,
A říct si byla to chyba, neměla jsem s tebou chodit.
Ten pocit, co je teď ve mně nepřál bych nikomu,
Dost to bolí, ale budu se muset postavit asi osudu.
Teď je ve mně strašná zlost a smutek,
Nejradši bych od všeho hned utek,
Nevím co teď dělat, a už ani psát,
Už se ani nedokážu asi smát.
Autor D@ve, 19.06.2007
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drz se!Je to strasne,sama to prozívam.Po peti letech mne opustil pritel,jsou to muka.Drzim palce.pa

21.06.2007 16:23:00 | Piitulka

Semnou se rozešel po dvou měsících,ale poslední tři týdny znamenali peklo!Věřím,že to bolí,ale ty věř, že to uzdraví jen čas!!Taky už dlouhou dobu čekám, až to přebolí.. a stále nic!

20.06.2007 17:37:00 | Iwetta

měsíc? to není zase taková hrozná doba. To přejde...

19.06.2007 21:40:00 | Malinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí