Já a moje srdce

Já a moje srdce

Anotace: tak to jsem si trochu nedala...nemá to hlavu ani patu..je to pátý přes devátý ale tohle se ve mě asi honí

Oltář měsíčním světlem ožářen
Nikdo by neřekl,že padl požárem
Mesíční paprsek obrys svíce osvicí
Já nehodlám být světicí
Klečim a v ruce bibli mám
radši se za sebe nedívám
Kroky slyším blíž a blíž
Co ty o mém srdci víš?
Vedle mě klečíš
A společně se mnou brečíš.
Kdo jsi ptám se tě
Přece srdce tvé.
První slza v záři se objeví
Kolik dneska za lásku padne obětí?
Hlavu vzhůru zvednu
Do ticha tiše hlesnu
„Chtěla jsem křídla abych odletět mohla
Ale prosba k andělům mi nepomohla
Srdce řekni mi koho prosit mám?
Aby už přešla ta bolest,kterou znám.
Srdce řekni proč jsi přišlo za mnou?
Já měla se radši zamknout“
Srdce:
„tohle mi nedělej,už ted jsem na kusy
nechceš snad se mnou dělat pokusy.
Už jsme toho zvládli hodně
Já ještě sílu mám v sobě
Tak zvedni hlavu!
Vyraž do toho boje s láskou
Přece si nebudeš krk vázat páskou
Čeká na tebe já to vím
Vím,že pro tebe je vším
Autor meggie.004, 20.06.2007
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju..nejsem tolik sebekritická:)

23.06.2007 10:59:00 | meggie.004

já myslím, že jseš moc sebekritická,,,vždyť i tahke básnička je moooooooooc pěkná :-)

23.06.2007 07:18:00 | boruvka175

děkuju

20.06.2007 18:41:00 | meggie.004

Dobrá je, Meggie, dobrá :o)

20.06.2007 07:37:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí