Horký dech

Horký dech

Anotace: .......

Horký dech,
pusa co chutná slaně
tvé tělo vzrušené
hledáš se dáváš nabízíš
co láska je a co zas chtíč
jsi zámkem mým
já hledám klíč

Horký dech,
dvě nahé duše ve tmě
ticho jen šeptá
veď mě má lásko, veď mě
odemkni, vezmi mě na milost
odemkni a zahoď klíč
pošli své smutky
pošli pryč

Já v tobě ztrácím se
a ty zas ve mně
proč spolu jsme
proč tma nás skrývá
co na tom
že svět se dívá
Autor kroužek, 20.06.2007
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...***

23.06.2007 19:46:00 | Judita

Je kouzelná, nočně mámivá. Díky :o)

20.06.2007 10:17:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí