Nevěřím...

Nevěřím...

Anotace: ...nikomu...ničemu...

Nevěřím,že na světě existují zázraky,
nevěřím,že slunce je schované za mraky,
nevěřím pravdě,nevěřím lžím,
nevěřím,že láska je pro nás vším,
nevěřím,že sníh na jaře roztaje,
nevěřím,že existuje cesta do ráje,
nevěřím,že po noci vždy přijde den,
nevěřím,že kolem Slunce točí se Zem,
nevěřím,že znám odpověď na všechny otázky,
nevěřím,že každý z nás je obětí lásky,
nevěřím sobě,nevěřím tobě,
nevěřím obětem ležícím v hrobě,
nevěřím,že jsem tě ztratila,
nevěřím,že mě láska zabila,
nevěřím,že jsi pro mne byl vším,
nevěřím,že mi tu po tobě zbyl jen stín,
nevěřím,že má duše se teď trápí,
nevěřím,že můj život se v slzách potápí,
nevěřím,že osud si se mnou hrál,
nevěřím,že dokážu žít dál,
nevěřím v další probrečený den,
nevěřím,že tohle je jenom sen,
nevěřím,že budu tvou nevěstou,
nevěřím,že jdu špatnou cestou,
nevěřím,že mé srdce teď nekrvácí,
věřím,že naděje na záchranu se ztrácí.
Nevěřím...nikomu...ničemu...a vůbec ani sobě...
Věřím jen...že mé tělo zítra bude ležet v hrobě...
Autor andynka.n, 20.06.2007
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc zklamání a bolesti, ale hezké...

Ať už pláčeš pro cokoli,
pro lásku zvlášť srdce bolí,
K smíchu přijmi pozvánku
a najdi si mou stránku...

05.08.2007 17:03:00 | zzlatý

Krásný a úžasný.. Možná až moc zklamaný...

21.06.2007 08:44:00 | Gabriel17

waaaau...krásné=)

20.06.2007 14:28:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí