My dva

My dva

Anotace: myslíš, že to jde?

Dříve nebo později,
odejdeš a nevrátíš se,
tvoje slova: "slibuji"
víš já slyším pořád častěji,
u toho však nesměješ se,
a co když mi jednou do očí povíš: Miluju Tě,
uvěřím, nebo budu s otevřenou pusou stát?
myslíš, že budu tě vnímat?
Buď tu semnou aspoň do té doby než mě...
příjdou zvát....
ptáš se kam?
přece nahoru,
tak kde chce být možná každý sám,
(bez lží?)

Jde to bez nich?

dříve nebo později,
vzdálíš se odemně,
lidi to dělají,
já nedivím se...
Jsem obyčejná holka,
co ještě asi nenašla se,
hledáš ji stále dál,
ale je tu otázka: "zamiluješ se někdy do ní?"

Nespěchej na tu otázku, to chce čas,
nejde o sázku,
ani o zápas,
tady se dá vyhrát jen ve dvou..
Autor Mispul, 20.06.2007
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí