Střípek ledu

Střípek ledu

Anotace: Tak to prostě někdy je

Objevíš se,
a zase zmizíš,
Jsi jako stín,
a když se ukážeš

Život mi změníš,
jak proutkem kouzelným,
Já jak cvok za tebou vyrazim,
jak kdybych v srdci měl,

Střípek ledu,
ten nyní v srdci mam,
jak blázen jdu za tebou na konec,
konec světa kde všechno končí a začíná...
Autor Vlk v rouše, 20.06.2007
Přečteno 473x
Tipy 2
Poslední tipující: Alain, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak s týmto si mi úplne prehovoril do duše...

08.03.2009 12:38:00 | Mišiačik

tak s týmto si mi úplne prehovoril do duše...

08.03.2009 12:38:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí