Poslední slova

Poslední slova

Anotace: takhle to citím když už je konec.....takhle básnička je taky přetažená z mýho druhýho nicku

Prázdný papír přede mnou
Čekám kdy černé stíny mě napadnou
Nad posledními slovy přemýšlím
Svět okolo sebe nevidím
Slyším jenom tlukot srdce
Tohle není konec přece
Na papíru ani čárka
Za lásku přece nemusí padnout ani hláska
Kolik už na svém bojišti má obětí?
Všechny svoje kouzla dává do lidí
Co bych ti tak mohla v posledních slovech říct?
Možná děkuju
Možná nechci tě už vidět
Možná chtěla bych tě pořád slyšet
Jsou to ale jen lži,co ted píši
Všechno,co chtěla bych ti říct mám vytesané na kříži
V slzách ti říkat chci tě milovat
V slzách štěstí si s tebou povídat
Hledat hvězdu na nebi
Vědět,že tě nic nebolí
Prosit anděla aby tě hlídal až nebudu u tebe
Aby udělal pro tebe díru do nebe
Milovat tě budu a nepřestanu
Na tebe prostě jen tak nezapomenu
Autor meggie.004, 21.06.2007
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není to zas tak úžasný:)ale děkuju

21.06.2007 18:34:00 | meggie.004

klobouk z hlavy dolů!!Tohle je vážně nádhera..

21.06.2007 16:13:00 | lolin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí