Duhový svět

Duhový svět

Anotace: Má ho každý z nás, ukrytý více či méně...

Pod klenbou duhy,
mám svůj malý,
soukromý svět.
Je jen můj,
docela maličký,
rozvírá se pro mne jako květ.

Tam nikdy neprší,
a nikdy nejsou mraky,
tam jasné barvy září svěžestí,
tam mohu bez obav snít o štěstí,
tam se dá i věřit,
na malé nečekané zázraky.

Snad jednou přijde čas,
já vezmu tě tam,
kam nemůže každý,
koukneš na mne
z pod svých jemných řas,
a řekneš :"Chci s tebou zůstat navždy."

Přestalo pršet,
svůj duhový deštník zavírám,
šedí mokrých ulic,
přes louže plné vody,
my oba svou cestou,
kráčíme světem každý sám.
Autor Krtica, 26.04.2005
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí