Konec

Konec

Anotace: ..

Ještě ti napíšu pár slov, a pak si asi řeknu, že bylo všeho dost,
Ty čtyři týdny strávené po tvém boku,
to bylo něco, co bych byl schopen vydržet několik roků,
Jenže pak přišel krutý zvrat, a já tě ztratil na dobro snad,
Všechno to začalo o Silvestrovské noci,
a skončilo po plese po půlnoci,
Chceš tedy konec?? Máš ho tedy mít,
Sice to teď bolí, ale musím ti to říct,
Ze začátku jsem si tě vážil strašně moc,
Ale až dneska jsem zjistil, že už toho bylo asi dost,
Byl jsem prostě za debila a všem asi k smíchu,
Měl jsem tě rád a ty jsi mě postupně ničila trochu,
S tím je ale konec už to dělat nemíním,
Prostě jsem se v tobě asi naprosto zmýlil.
Stýkat se dál s tebou už asi nemá cenu,
Už takhle si z tohohle boje odnáším velkou modřinu.
Dělej si co chceš, já už na tohle seru,
Protože jsi mě přesvědčila, že s tebou jen prohraju.
Ale keců už bylo z mé strany dost,
Přeji ti hodně zdaru a o občas udělej první krok.
Autor D@ve, 21.06.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Můj milý, brzy smog a prach ustane a stromy budou zase zelené, nezoufej .. otoč nenávist úsměvem pro druhé

22.06.2007 20:01:00 | Analisieren

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí