Anotace: prostě špatná nálada... ;)

Sbírka: Kapitoly v lásce už dávno uzavřené

Až jednou dopíšu všechny své básně,
až z ostré tužky nezbude mi nic,
zalepím dopis. S tebou bylo krásně,
jenomže já i potom chtěla trochu víc,

ne jenom mlčení a odměřený chlad -
vždyť brzo je a vztah teď nemá smysl.
Ta slova vypustila jed jak nebezpečný had
a zatemnila mou dříve jasnou mysl.

Snad s láhví piva je ti o samotě líp,
než bývalo ti tehdy se mnou.
Má to však význam? Jen po nocích žít?
A pak sám kráčet ulicí - tou tmou,

kde za každým rohem může číhat vrah,
který ti zabije rozkvetlé mládí.
K radosti už nestihneš překroči ten práh,
ke kterému život tolik svádí...
Autor prostějanek, 21.06.2007
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

úsměv! :´(

25.06.2007 19:37:00 | lidus

Janinko! Úsměv! Nedej se!
(roboti ti radí: je to CYP! ;o)

22.06.2007 11:11:00 | Ágnes

Stále, usměj se...

22.06.2007 01:00:00 | Bíša

Ach ty vztahy, sám tomu nerozumím...

21.06.2007 21:00:00 | jiljovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí