dnes už je to rok

dnes už je to rok

Anotace: bolest rozchodu a stálé lásky

Dnes už je to rok

Dnes už je to rok , co jsem Tě pozdravil
a poprvé políbil.
Dnes už je to rok, kdy naše láska vzplála.
Ale já ji zhatil, Tak krásná se nám zdála.
Já toho však lituji, já Tě stále miluji.
Pročpak se to stalo? Proč stačilo tak málo?
To já se pořád sebe ptám, proč nevyšlo to právě nám.
Proč nevyšlo to právě nám!
Když všechno krásné být se zdálo. Pro mě dokonalým se to stalo.
Čas nám velmi rychle plyne, láska prý časem zhyne!
Ale není tomu právě tak! Je to přesně naopak!!!
Autor glumik.24, 22.06.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo, typicka bolava..ale i takova preboli ..

22.06.2007 18:30:00 | Lucijena

"To už bude rok, cos mi z vlaku mával..." :o)

22.06.2007 18:19:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí