Známý,neznámý.....

Známý,neznámý.....

Anotace: ...

Neznáme se asi ani měsíc pouhý...
párkrát jsme se setkali...
začínáš probouzet ve mě touhy,
chci však abychom kamarády zůstaly.
Líbil se mi i tvůj hlas,
když pozdrav ke mě letěl
neznám tě však tak dlouho zas,
nerad bych někomu naletěl.
Až si začnem věřit víc,
a kamarádství stačit nebude,
až kromě tebe nebudu chtít nic,
až si láska k nám cestu dobude.
Potom uvidíme co bude dál,
hezky by nám možná bylo,
musím ti znovu říct že rád tě mám,
u mě v srdci pro tebe ještě místo zbylo...
Nezaručuji ti však vůbec nic,
nechtěj teď prosím po mě víc...
Autor Hejňa, 22.06.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře,dobře.Budu se tu snažit napsat každý týden aspoň jednu básničku.Pokud budou nápady a čas.No ten bude určitě začínají totiž PRÁZDNINY!!!

26.06.2007 20:47:00 | Hejňa

Moc se mi líbí:-)) jen je spisovné abychom:))) oprav si to:-D

23.06.2007 17:49:00 | Tereén

Pěkný,citlivý sdělení skutečnosti, je-li to realita ;o)

23.06.2007 09:30:00 | xavian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí