sorry..už jen kámoš

sorry..už jen kámoš

Anotace: mno ....:o))

Záchvět radosti na tvých rtech
trocha fantazie a převrátí se ti svět,
jeden polibek od tebe...a zatají se mi dech,
svět, který se nám otevírá na dlani..
rozkošný záchvět..

Lásku musíte procítít aby ste ji chápali,
to je jako kdyby ste do nehynoucí ráje padali,
zamilovaný je snílek
ale na zamilovanost není lek ?!

Ale kdyby byl opravdu by ste ho chtěli?
radost,štěstí..láska to by ste neměli...
přesto neobětovaná láska je žal..
,,Uživej života"!..na ostatní kal!

Láska je a vždicky bude!
však pro některé...srdce na dva kusy bude..
ale jenom jeden polibek a všechno je rázem hezčí,
ale je pravda, že lásak duši smráči...

Že, vy od sebe jinou cestou půjdete
věčné vzpomínky a kapka radosti jenom zbude..
že vaši lásku rozfouká vítr..
ale život jde dál a já snim...
chci jenom říct:,,Už s tebou jenom KÁMOŠIM" !! /?/
Autor Lykan, 22.06.2007
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí