Milovat je...aneb báseň o dvou koncích

Milovat je...aneb báseň o dvou koncích

Anotace: Tahle báseň má dva konce a každý at si podle svého názoru a současného citového rozpoložení vybere ten,který se mu víc hodí.

Milovat je trpět v koutě,
milovat je srdce z poutě,
milovat je radost duše,
milovat je šíp a kuše,
milovat je krásná chvíle,
milovat je ostří v žíle,
milovat je mozku krach,
milovat je srdce vrah,
milovat je krásné snění,
milovat je rozednění,
milovat je strach a bolest,
milovat je rychlý konec,
milovat je slza v oku,
milovat je stát po boku,
milovat je střep a štěstí,
milovat je naneštěstí,
milovat je za dne můra,
1)milovat je prostě smůla.
2)ale nemilovat to je smůla.
Autor Heartisss7, 23.06.2007
Přečteno 582x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

u mě každopádně vítězí 2. možnost ;)

23.06.2007 20:12:00 | lolin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí