Parkem s Markem

Parkem s Markem

Anotace: psaná kamarádce na přání...

Stalo se to v parku,
čtvrtek tuším byl,
byla jsem tam s Markem,
a on mě políbil.

Sedli jsem na lavičku,
a za ruce se chytli,
zůstali tam chviličku,
kolem tma jak v pytli.

Pod měsíčním světlem,
naše očka splynula,
v tom okamžiku světlém,
hodinka již uplynula.

Oči jeho zářily,
jak hvězdy na obloze,
nakonec jsme skončili,
v moc příjemné poloze.

Stulená v jeho náručí,
jsem byla štastná jak blecha,
a přála si ať ta chvíle nikdy neskončí,
ať mě nikdy Marek nenechá.
Autor whirlwinds, 23.06.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí