Pojď...

Pojď...

Anotace: inspirováno člověkem,díky kterému vím,jak lásku prožít a ne se jí jen trápit....

Pojď,povíme si o lásce….

řekls a pak mě letmo políbil do vlasů
v hlavě mi proběhly věty z románů od klasiků
a Vítr dokonce jakoby ustál
jen pro ten pocit,
bez kterého do toho dne život vlastně za nic nestál

Pojď ,povíme si o naději,

tenké nitce,která nás pojí,
ačkoli ani jeden neví,jestli se tím neženem do pekel,
kde trápení bolí

Pojď,zahojíme šrámy našich duší,

škoda,že ani jeden z nás netuší,
co tolik toho druhého bolí,
uzavřené komnaty starých bolestí,
Od kterých už nechceme najít klíč

Pojď a promluv o bolesti,

co tě tíží a nedá ti spát
zábrana minulosti,
nezdolný hrad…

Pojď a polož mi hlavu do klína,

pro tu chvíli ,kdy vše krásné znovu začíná
pro schopnost znovu zažít ten pocit,
co znamená milovat
Autor Courtnei, 23.06.2007
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Vacluvka, pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No tak teď už si mě regulérně rozbrečela....ale tak krásně, jak se brečí u krásnej filmů nebo chytlavejch písniček. Je to krásnýýýý......já nevim, co k tomu jinak říct. Miluju tvý věci - ty píšeš s takovou lehkostí a je to tak přirozený.

Každopádně díky moc za všechno, pa pa

23.06.2007 23:23:00 | Květa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí