BEZ PAMĚTI...

BEZ PAMĚTI...

Anotace: jak jinak...blbost:Dpro Lahvičku:DHunííí,nezapomenu...víš...nemiluju Tě a Ty si to nikdy nebudeš číst a možná je to tak dobře...jen dík...za všechno,a promin,vím,že jsem Ti možná trošku ublížila:(a prostě pořád jseš good kládka:Drozohovry za rohem:D

„Řekni,

Jak jen může láska vlastně bolet
Jak moc může dítě milovat
Stalo se dospělým
A naučilo se lhát

Umíš lítat??

Já vím,Ty už mě to nenaučíš,
Ale přece…“

….

Otázky dívčích nezvěstí
Opřená o sloup vysokého napětí
S myšlenkama obyčejnýho šílenství
Dnešní mládeže
Doufala v zkratovaný zapomnění
Co zvyšovalo napětí
S vzorečkami v hlavě není
Přes dospělost k dítěti

Splínem chtíče ohlušený
Pálí v duších snílků
Víš,ty poslední naděje
mětských básníků
S kávou v ruce
A botama bez tkaniček

Trčely jim papíry z kapes
Byly to ty prvotní nápady
Co mě naučili vzpomínat
Pak v centru na lavičkách
Učili se nalhávat

Matný smutky dřívějších nejistot
Samota a výsměch vlastně zabolí
Pouta silných minulostí
At už na cokoli
Nikdy nebudou tak nevinný
Chtěj nechat svý rána
Pro jiný

Posílala po hvězdách básničky
a věřila,že si je jednou budeš číst

„Neumíš v mracích hledat porozumění
Chyť se
Mizíš v mý nezapomnění“

Chtěla být aspoň projednou…

Jen tak klimbá ulicí dnešní doby
A kouřem z cigaret
Deštěm matných bolestí
A v milionech
Nezvěstí
Bloudila si v myšlenkách
A nevěděla kudy kam
Křičela a bála se
Nalhávala,smála se

Slzami se utopila
Neviděla na dlaždičky
Ošoupaných známostí
„Do háje“
bloudit světem všedností
Dlaně zmrzlé
Pálí a netrefí domů
Tak Tě jen hledala
V korunách stromů
Který nás budou oddělovat



Byly to jen hloupý slova
Tupý sliby
Naděje a
Samý kdyby

nic si nepamatuju
na kolejích s hlavou ve hvězdách,
který taky uměj lhát
smát se jim a nevěřit
milovat či nenávidět
jak to vlastně mělo být?
Autor Katka Z, 24.06.2007
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: LisSe
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je opravdu pěkný*.* ...líbí se mi,že máš svůj styl psaní...nebudu psát,že na 13 let velmi vyzrálý,ptz sama tyto připomínky nemám ráda*.*

27.12.2007 10:41:00 | LisSe

tohle jsem četla než jsem odhela.. jen jsem nestihla... napsat koment, protože jsem se nemohla vyjádřit.. je to zase ta tvoje básen, která mě dostane.. prtože znám tě... znám tvůj smích a přešlapování, které vadí me matce... znam tě prostě.. a tak. nevim jak to mužeš napsat.. jsi tak vesela.. ty přeci jsi ta, co veři, že milovat muže každy, nebo ne? :-)

08.07.2007 21:19:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

Píšeš zvláštně, ale hodně se mi to líbí. Člověk se od toho nemůže odtrhnout..

25.06.2007 16:25:00 | Gabika

Pěkná... hodně obrazotvorná a od srdce

24.06.2007 20:48:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí