Duše v mlze...

Duše v mlze...

Anotace: Ráno byla děsná mlha....

Zahalený kraj,
do mlžných závojů víl,
ze všech světových stran
vlahý je vánek přivábil,
v tomhle našem údolí,
všechny pojednou opustil.

Ticho, tak hlasité a zvláštní,
nezřetelné obrysy domů,
rozplihlé siluety stromů,
v mléčném šeru rychle mizí,
člověk blízký, či cizí,
každý, kdo okolo kráčí.

I do mé duše mlha padá,
v té rozplizlé bělobě,
tvá tvář se zvolna ztrácí,
v pozvolných kapkách,
zjizvené srdce krvácí,
přesto tě mám dále ráda...
Autor Krtica, 27.04.2005
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí