Kdo

Kdo

Anotace: jedna ze dna zapomenutého šuplíku

Studené kameny do kolen zebou
konečně sama jsi sebou
v pokoře klečíš vydaná na milost
pro tebe lásko neznám zlost
v nahotě dáváš mi tělo, jak ti to sluší
já stojím, dal jsem ti duši

Tvá pouta na těle ta moje na duši
odkrýváš vše co se snad nesluší
je to jen mezi mnou a tebou
plameny ve tmě někdy nás zebou
pojď za mnou lásko pomalu, krok jenom za krokem
kdo z nás je pánem, kdo z nás je otrokem

Kdo z nás víc vezme a kdo dá
tvůj pán jsem a Ty jsi má
svou touhu odhal temnotě
kleč mi tu lásko nehnutě
dáváš mi víc než nabízíš
už nejsi blázen, když takhle sníš

Pomalu půjdeme spolu, jen krůček za krokem.
Kdo z nás je pánem, je někdo otrokem?
Autor kroužek, 25.06.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm bez komentu

25.06.2007 14:31:00 | whiolet

Právě si taky říkám, je-li nutné, aby měl jeden navrch...
Člověče, dneska píšeš fakt zajímavý básničky 'o)))

25.06.2007 11:24:00 | Hesiona-Essylt

Otrokem je pouze ten, kdo se jím cítí být. (Popř. - chce jím být.)

25.06.2007 11:19:00 | Judita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí