Když tu nejsi

Když tu nejsi

Anotace: ...

Když tu nejsi

Když tu nejsi stýská se mi,
smutný chodím po této zemi.
Směr cesty žádný nemám,
jen se toulám a toulám.
Srdce mé jen slabě bije,
a to se pak špatně žije.

Když pak zamnou přijedeš
A v náručím mém se ocitneš,
mé srdce rázem ožije,
rozbuší se a zahřeje .

První pusou roztají,
ty ledy na mém okraji.
Druhá pusa bude jak jarní tání,
jak krásné teplo za svítání.
Třetí pusa bude žhavá
Prostě tak krásně hravá,
při které se zachvěješ
a pak blahem roztaješ.

Miluji tě lásko má na lásku jsme jen Ty a Já
Autor glumik.24, 25.06.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí