Láska....

Láska....

Anotace: strasti lásky a života

Život je plný strastí, nenávisti a slastí.
Láskou tě život provází, bohužel je plný nesnází.
Nesnází co člověka bolí, nesnází co je zasypaná solí.
My dva je však překonáme
a naší lásce krásně sladký průchod dáme.
S tebou Viky chci láskou proplouvat,
S tebou Viky se chci milovat.

Bez tebe už můj život životem není.
Změnil se a přišlo nové snění.
Snění o nás dvou a životě,
o nás dvou a naší drobotě.

Lásku jinou nechci a nežádám,
tebe o ruku jednou požádám.
Budu šťastný když řekneš mi tehdy své ano,
ať to bude večer či ráno.
Snesu ti pak modré z nebe
a bude jen a jen pro tebe.
Jiné mé nebe patřit nebude,
jinou mé hřející slunce nezbude.

Proto dávám Ti celé své srdíčko
Které již bylo zklamané a né maličko.
Věřím že ty mu už neublížíš
a mé dušičce malinké se přiblížíš.
Časem s mou duší splyneš snad,
já mám tě lásko více a více rád
Autor glumik.24, 25.06.2007
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí