Ještě

Ještě

Anotace: napsáno místo oběda

Ještě se chvěješ
když odchází
slzy Ti smáčí tváře
schovej je do polštáře
ukryj své slzy před světem
touha už vykvetla poupětem

Ještě se chvěješ
ještě se směješ
ještě, chceš šeptat tiše
tulíš se na mém břiše

Ještě sténáš mi do tmy
láskou mě lásko protni
ještě mě vezmi do dlaní
nebude žádné svítání

Ještě se chvěješ
když odcházíš
já stojím beze slov
sbohem má lásko
šťastný lov

Ještě a zas se chvějem
jsme asi zaskočeni dějem
hrajem si asi na silné
divadlo krásně úchylné

Já slabý jsem i Ty jsi slabá
a láska na nás padá …
Autor kroužek, 26.06.2007
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná a chvějivá. Já pořád říkám, že jsi třída :o)

27.06.2007 10:33:00 | Hesiona-Essylt

nejsi slabý, uvnitř máš nádhernou sílu, to bys nepsal tak krásně

26.06.2007 23:00:00 | Miskitka

... já bych asi radši zašel na ten oběd ... :-)

26.06.2007 16:21:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí