kde jsi?

kde jsi?

Anotace: ...

kde jsi, hvězdičko blýskavá,
co po tobě se mi stýskává,

kde jsi, růžičko mezi trním,
co jen o tobě pořád sním,

kde jsi, bílý obláčku,
co bez tebe jen a jen pláču,

kde jsi, dívko mých snů,
co bez tebe už ani jedenkrát neusnu...
Autor lolin, 26.06.2007
Přečteno 584x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nezoufej třeba přijde,hezká báseň povedla se ti moc.

04.09.2007 11:21:00 | Aluna

zííív

27.06.2007 22:04:00 | synthetic darkness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí