Kus mého života ...

Kus mého života ...

Anotace: Zase báseň věnovaná mé drahé polovičce ... Ale můžete si jí taky přečíst :)

Už nechci abys byl jen mým snem,
chtěla bych, abys jen mým chtěl být ...
Řekni:
" V dobrém i zlém ...
chci si tě vzít! "

Až vyslovíš tyhle magická slova,
já místo souhlasu tě políbím,
a líbat tě budu zas a znova ...
Jsi moje všechno, jsi mi vším!

Miluju tě, Kubíčku,
jsi kus mého života,
pojď ke mě, dej mi hubičku,
ať v mém srdíčku nezavládne samota ...
Autor crazyrebel.13, 27.06.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí