Mamince

Mamince

Anotace: Pro toho koho nejvíc miluju.

Maminka má,tak křehká a přitom usměvavá,
pohladí obejme a nic nečeká.
Bezmezně miluje,
rodinu spojuje.
Krásná je jako dobrá víla
co drží mne nad vodou,je její lásky síla.

Tebe maminko navždy budu mít v srdíčku,
myslet na Tebe budu při pohledu na každou kytičku.
Tys jediná co miluje mne i přes mé chyby,
nemaš žádné připomínky,vítky a kdyby.

Bez Tebe žít, raději zemřít hned,
ty jsi má maminka můj celý svět.
Děkuji, že hladí mne něžná ruka Tvá
Děkuji že žiješ, že žiji i já..
Autor Piitulka, 27.06.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tohle mě dostalo ... ... opravdu moc pěkné ... ... je z toho cítít mnoho lásky ... ... opravdu pěkné

23.07.2007 21:55:00 | VoiD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí