Sukuba

Sukuba

Anotace: .... napsáno kdysi dávno

Jsi padlý anděl jsi sukubou
polibky mlčet nemohou
špičáky protnou mi kůži
krev na rtech barvy růží
napij se buď krví silná
nevině krásně vilná
ráj peklem je, peklo je rájem
na co si vlastně hrajem
pojď ke mně zakřič si rozkoší
bolest to krásně přehluší
tvé tělo pluje na mém
přede si a sténá blahem

Jsi anděl, byla si sukubou
jsi láska, jsi děvkou mou
duši máš čistou tělo hříšné
nesuď se blázne, nesuď se přísně
jsi jaká jsi a mám Tě rád
my nebudem si lhát

Jsi padlým andělem jsi sukubou
slova to povědět nemohou
Autor kroužek, 27.06.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí