Pro NĚJ...zase? ANO :(

Pro NĚJ...zase? ANO :(

Anotace: Už je to rok...

Je to přesně rok co tě znám,
naše první setkání.
tak to pořád v hlavě mám.
Bylo to jak ve snění.

Bylo to tak roztomilý
úplně tě vidim jak ses na mě smál,
jenže jsme byli trošku podnapilý
tak se teď bojim, že sis se mnou jenom hrál...

Rok je přece jenom dlouhá doba
a mě je z toho pořád do breku
chtěla bych to zažít znova,
chtěla bych abys mě zas chytl za ruku...

Nevim jakej si měl tenkrát důvod,
žes mě nechal být,
nevim, kde má tohle všechno původ
jenže já tě nechala odejít...

Vůbec jsem se nesnažila
teď už ale stojim pevně na zemi,
díky těm krásnejm chvílím co jsem s tebou prožila
tak tě zas prosím - lásko vrať se mi!

Myslim na tebe skoro každou noc,
tohle jsem ti chtěla říct.
Mám tě ráda hrozně moc,
TO jsem chtěla říct, víc už nic!
Autor angel.of.darkness, 27.06.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nj asi neříkají no :) nepíšu to proto aby to bylo umělecky hodnotný...píšu to z nudy...a nebo z momentálního stavu mysli...tak se omlouvám, že ty seš zrovna typ kterej to hodnotí z umělecký stránky :)

27.06.2007 22:55:00 | angel.of.darkness

zííív ... Možná povídka, ale náležitosti básně to nemá. Nějaký metafory, symboly nebo rytmus ti asi moc neříkaji, co??

27.06.2007 22:09:00 | synthetic darkness

pěkná básnička (sám zažívám něco podobnýho)
Ahoj DJ

27.06.2007 20:49:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí