Pár lásek bylo

Pár lásek bylo

Anotace: Než jsi přišel ty...

Nebylo těch lásek tolik,
co bydleli v srdci mém,
dnes tam pro ně není místo,
tak si říkám, čert je vem.

Jeden mi říkal sladce,
co jsem slyšet chtěla,
byla to zrádná slova,
ale tak krásně mi zněla.

Druhý byl pravým opakem,
až po okraj naplněn ironií,
na lásku neměl nikdy čas,
i teď je pro něj jen teorií.

Třetímu jsem dala své iluze,
dobře jsem se jich zbavila,
na lásku jsem si s ním hrála,
když jsem si víno do krve nalila.

Těch lásek bylo jistě víc,
zapomenout bylo snadné,
když jsi přišel ty,
nebylo pro ně místo žádné!
Autor Keilanne, 28.04.2005
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí