Konec... ?

Konec... ?

Anotace: Tak by to mohlo skončit, ale věřím, že ne, že Tvá slova jsou pravdivá...

Život je těžký, bolestný
Ale láska, láska je cit úžasný
Myslím, že pro ni je třeba žít
Ale, ono je tak těžké na světě být

Jsem s tebou a přitom sama
Doufám, že Tvá slova nejsou planá
To by mrzelo a bolelo mou duši
Pak bych vzala a založila šipku v kuši

Už nikdy totiž nechtěla bych zažít tu bolest
Raději sama pro sebe vymyslím smrtelný trest
Vím je to hřích, ale příjemná vidina
Nejspíš by ti řekli, je to Tvá vina

Na vyprahlou půdu dopadly první kapky
Člun života je příliš vratký
Už není návratu zpět, zmáčkla spoušť
V srdci zbyla po Tobě poušť

Tak raději skončila své bytí
Nechtěla bez Tebe vidět rozkvétat letní kvítí
Skončil její krátký příběh
Z úst unikl poslední dívčin vzdech..
Autor Santinan Black, 28.06.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

takový konec bych nikomu nepřála.. ale jinak, pěkné!

24.12.2007 16:19:00 | wigi.sama

život nám nic nedaruje zadarmo, ale nechá se to zvládnout, stačí chtít .. tak trochu .. mě se básenka líbí zpracováním...

10.07.2007 16:08:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí