Láska je strategická hra

Láska je strategická hra

Anotace: ...ano, mam ten pocit...

Láska je jenom strategická hra
o tom co dělat máš a co nesmíš,
jsou dny, kdy hraješ skvostně
a noci, kdy z toho vůbec nespíš.

Je to hra těžká a zákeřná,
pravidla nemá, tak jak ji hrát?
chtěla bych návod jediný,
ještě dříve než dostanu mat.

Musím se tomu cynicky smát,
všem knížkám, co rady dávají
i přátelům, co se o to pokouší
a nakonec to sami vzdávají.

I já ti, drahý příteli, něco poradím,
hraj, jak umíš i hubu si nabít zkus,
a pak si řekni: láska mě našla
a koneckonců má dobrý vkus.
Autor Keilanne, 28.04.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí