Nemožné říkals ty já však tvrdím pravý opak

Nemožné říkals ty já však tvrdím pravý opak

Anotace: *****

Jsi jako vanek, který si hraje s mymi vlasky,
Jsi jako slunce, které me zahřeje na duši,
Jsi me stesti, kterého se jen tak nevzdam,
Jsi ma laska, která me potkala, ale bohužel poustila.
Rikals: je nemozne me milovat a preci se to stalo
je nemozne se mnou byt a preci jsme spolu byli
Je nemozne, je nemozne. Porad to same-dokola, dokolečka
Ja však tvrdím pravy opak.
Je mozne s tebou byt, jen musis chtít ty sam,
Je mozne te milovat, ale nesmis se lasky bat.
Jakmile se zaleknes a uzavřeš ji cestu k sobe, uz se nevrati. Nechci te presvedcovat ci rozkazovat, chci ti jenom poradit, i když je mozna pozde.....
....verim, ze se mylim.
Autor Metalgirl, 29.06.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na dobrou radu není nikdy pozdě... :o)

29.06.2007 11:22:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí