Zapomeň a promiň

Zapomeň a promiň

Anotace: O dívce, která byla svým přítelem podvedena..snad se bude líbit.

Zapomeň a promiň

Do očí slzy vchází,
duše bolí a strádá,
den se dnem se schází,
jiná do srdce se ti vkrádá.

Slzy se prochází tmou,
kdo lásku trhá je lakomec,
láska je u tebe hrou,
jsi neuvěřitelný pitomec.

Nikdy ses ani trochu nezměnil,
říkal jsi,že jsem pro tebe vším,
náruč lásky jsi v popel proměnil,
kdepak lásko,já už ti nevěřím.

Už dávno popíjíš v baru s jinou,
říkáš jí slova,co říkával jsi i mně,
a já - duši mám celou shnilou,
aktivně nenávidím,miluji pasivně.

Truhla zlata je teď tvoje,
rozdávej a ztrácej dál...
nikdy neuvidíš slzy moje,
nikdy neobejdeš celý sál.

Zapomeň a promiň,byla tvoje slova..
slova poslední,která zabolela.
Slyším je v hlavě stále znova a znova..
nikdy neprominu,kéž bych ale zapomněla!
Autor Kamili, 29.06.2007
Přečteno 530x
Tipy 2
Poslední tipující: xhil
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uplně zapomenout nejde nikdy(znám to). Bohužel. Ale jde to zaskládat jinými...

24.01.2008 10:21:00 | xhil

neni lehky zapomenout... znam to...
krasna basnicka =)

04.07.2007 20:20:00 | qpal

skús zapomenout....ja viem, že to nie je ľahké...

29.06.2007 13:22:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí