O čem si sním!

O čem si sním!

Anotace: Seděl jsem u PC, četl si čarodějčiny krásné verše a náhle jsem se i já propadl do tajemného světa fantazie a něžných pocitů, ve kterém ona zřejmě přebývá většinu svého života, vzpomínal jsem si na vlastní dávné touhy a přání a náhle tu byla básnička...

Věneček z devatera kvítí
Ty pro sebe jsi uvila,
je léto, slunce krásně svítí,
a Tys má láska rozmilá!

Věneček Ti teď zdobí vlasy,
vesele skáčeš po louce,
přemýšlím, na co myslíš asi,
co skrýváš v něžné duši své!

Chtěl bych Tě vzíti do náruče,
a celičkou Tě zlíbat hned!
Pro Tebe jen mé srdce tluče,
zvuk Tvého zní mi v odpověď!

Chtěl bych pohladit Tvoje vlásky,
vyprávět Ti o lásce své,
však Tebe, kvítku sedmikrásky,
chytit zdá se být nemožné!

Jsi jako motýl přelétavý,
jak vítr v stromů korunách...
Proč jen mi děvče, nejdeš z hlavy?
Honím se za Tebou jak v snách ...

O Tobě si mé srdce zpívá,
o Tobě snívá celý den,
v noci, dřív než se rozednívá,
do snů mých vcházíváš Ty jen!
Autor Kozoroh 1, 29.06.2007
Přečteno 585x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

;)... pěkná

30.06.2007 20:39:00 | prostějanek

Taková pěkná, hravá... :-)

29.06.2007 23:04:00 | ona

Kozoroh.. Moc krasne, nadherna inspirace... ta louka a sedmikrasky... trefil ses do meho vkusu, cisi z Tvych basni skutecna krasa .Z

29.06.2007 20:35:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí