Konec

Konec

Anotace: Konec dvou milenců... zpověď zamilované dívky. (Radši nečíst!)

Lásko má, mám velký strach!
Již nevídám tě ve svých snech.
Mému spánku hrozí krach
Bez tebe jsem jak les, kde neroste mech.
Zastavila se naše cesta k Slunci,
Naše cesta ke hvězdám!
Naše láska spěje ke konci,
Jak já se tě jenom vzdám?
Končím tímto dopisem.
Končím se svým životem...

Tvá navěky milující... Katka
Autor Blackinka, 30.06.2007
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Amable seňor Marek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí