Čekání

Čekání

Anotace: ------

Stala se mi k večeru
událost tak všední
vytušil jsem nevěru
v lásce ztratil důvěru
Ráno budu bez ní!

Co teď bude to věru
to nemůžu ovlivnit
zapomenout neumím
nechci ani zkrotit cit
lásko moje dnešní
co teď bude s tebou
odpouštím ti zhřešení
vyslyš moje trápení

Ty se ale budeš smát
už o mě přec nestojíš
já se o tě musím bát
jednoho dne miluješ
zítra city vyzuješ
Ráno budu bez ní!

Někdo jiný chopil se tě
lásku svou ti věnoval
zapomněl že patříš mi teď

nevěděl či žertoval?
odporně se zachoval!

tohle je přec běžná věc
miloval-li jiný dnes
Ráno bude bez ní!
Autor fisico, 28.04.2005
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí