Všechno je tak skutečné...

Všechno je tak skutečné...

Anotace: ...a dává to smysl?

Průzračně růžovou vodou
skropíme naše smutky
a lněnou šálou
vonící po chrpách
omotáme svá nešťastná
třesoucí se těla

Nevnímáš?
to je dobře...
že nepamatuješ si
skrz obarvený závoj snění
to malé utrpení

Černá barva,
naše královna
s korunkou z kostí
a se střevíci rozrážejícími
optimistické představy

Najednou...
všechno je tak skutečné
...a dává to smysl?

Všechno se sype
tak neodhazuj
poslední slunný smích
nenechávej mě tu samotnou...
Autor mattoni.uz.neni, 30.06.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí