Zvláštní den.

Zvláštní den.

Anotace: Když přijde takový zvláštní...

Tenhle den je zvláštní zcela,
jen sis tak vstoupil do mého těla,
nedočkavý, natěšený,
ani sis nevšiml té změny.

Po tvém dlouhém odmítání,
došlo u mne k odcizení,
nejde zcela přeskočit čas,
jen tak obejít trápení v nás.

Tohle nechci,
tys měl šanci,
o mých touhách všechno víš,
proč jen se tím neřídíš?

Teď tu sedím,
prázdno v hlavě,
do bílé zdi hledím právě,
mlha z venku na mne padá,
ještě pořád tě mám ráda,

ale co ty???
Autor Krtica, 28.04.2005
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí